2020 trends #part1

2020 trends #part1

Τι κι αν είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση όλο αυτό που βιώνουμε αυτή την περίοδο, τι κι αν κατακλυζόμαστε από άσχημες ειδήσεις, εμείς θα είμαστε εδώ, να βάζουμε χρώμα στις μέρες σου! Γιατί σύντομα όλα θα τελειώσουν και το καλοκαίρι θα πρέπει να μας βρει σένιες και σίγουρα in fashion ! Παρακάτω θα δεις μερικά από τα highlights αυτής της χρονιάς :

1. Layering Necklaces :

Το συγκεκριμένο trend σίγουρα ξεκίνησε από κάποια που δεν ήθελε να αρκεστεί στο ένα και διακριτικό μενταγιόν. Το είδαμε πολύ σε bloggers , μοντέλα και επιδείξεις, ειδικά το καλοκαίρι πάνω από basic φανελάκια και V φορέματα.

→ Κάν’το σωστά :

  • Διάλεξε τουλάχιστον 3 μενταγιόν σε ταιριαστές αποχρώσεις και στυλ. (πχ όλα χρυσά)
  • Ρύθμισε το καθένα από αυτά σε διαφορετικό μήκος. (πχ 45 εκατοστά έως 55 εκατοστά οι αλυσίδες τους)

Φόρεσε το σωστό V μπλουζάκι ή φόρεμα που κολακεύει το στήθος σου και είσαι έτοιμη !

 

 

2. Rose Gold Addiction :

Ο ροζ χρυσός αποτελεί νέα τάση που φιγουράρει τα τελευταία χρόνια στις βιτρίνες σε διάφορους συνδυασμούς και σίγουρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Ιδανικό για όσες λατρεύουν το ροζ , το girly style και το ρομάντζο !

→ Κάν’το σωστά :

  • Ο ροζ χρυσός ταιριάζει με ασημένια κοσμήματα οπότε εάν θέλεις να πειραματιστείς, επένδυσε για αρχή σε λίγα κομμάτια και συνδύασέ τα με όσα ασημένια έχεις ήδη !

Συνήθως φοριέται σε casual εμφανίσεις, ιδανικά με jeans & t-shirts από το πρωί έως το απόγευμα.

3. Ancient Gold Vibes :

Εμφανώς επηρεασμένη η μόδα από την αρχαία Ελλάδα , όσο φιγουράρουν τα σανδάλια του Ερμή στο εξωτερικό άλλο τόσο και ο χρυσός μας ! Σχέδια με το δέντρο της ζωής, με κλαδιά, πέρλες και δέρματα αποτελούν χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στην εποχή.

→ Κάν’το σωστά :

  • Το χρώμα κλειδί είναι ο κίτρινος χρυσός. Τόσο σε μενταγιόν όσο και σε σκουλαρίκια. Σίγουρα statement δαχτυλίδια σε χρυσό με πολύτιμες πέτρες ξεχωρίζουν και παραπέμπουν σε βασιλικές εικόνες.
  • Ένα total white look θα κάνει την τέλεια αντίθεση σε συνδυασμό ένα ζευγάρι ταμπά δερμάτινα πέδιλα με χρυσές λεπτομέρειες !

4. Gipsy Style :

Νομίζω δε χρειάζεται να πούμε πολλά , είναι μια τάση που σίγουρα λίγες μπορούν να υποστηρίξουν! Συνήθως συνδυάζεται με έντονη προσωπικότητα και ταπεραμέντο !

→ Κάν’το σωστά :

  • Μικρά και μεγάλα σκουλαρίκια να κοσμούν το αυτί περίτεχνα , διακριτικά και πολλά μενταγιόν το λαιμό και χρυσές αλυσίδες τα χέρια. Εάν δεν είσαι too much , μην το δοκιμάσεις !
  • Εμπριμέ πουκάμισο ή φούστα μακριά αποτελούν must ! Τώρα έχεις το ιδανικό outfit για beach parties !

 

5. Big Hoops: Από το ‘80 ακόμη αποτελούν ένα από τα πιο διαχρονικά trend ! Σίγουρα αυτές που φόρεσαν καλύτερα τους μεγάλους κρίκους σε πολλά και διαφορετικά outfit είναι οι : Rihanna , J.Lo , Cardi B , Victoria Beckham & Hailey Baldwin !

→Κάν’το σωστά :

  • Δοκίμασε για αρχή κρίκους μεσαίου μεγέθους (40mm) έτσι ώστε σταδιακά να καταλήξεις στο ζευγάρι που ταιριάζει στο πρόσωπο σου.
  • Ταιριάζουν απίστευτα με silky ponytail και έντονο μακιγιάζ . Αποτελούν τέλεια πρόταση για βραδινή έξοδο κυρίως.

♥Μείνε συντονισμένη για το #part2 για να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ολοκληρώνεις τέλεια τα outfit σου !♥

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.