2020 trends #part2

2020 trends #part2

Και για να ολοκληρώσουμε το θέμα των trends της φετινής χρονιάς , σας παρουσιάζουμε τη συνέχεια της λίστας μας , η οποία περιλαμβάνει στυλ για κάθε γούστο και εμφάνιση για να έχεις πλήρη εικόνα για ό,τι παίζει εκεί έξω! Πάμε να τα δούμε λοιπόν !

6. Statement Rings:
Για όσες λατρεύουν τα άκρα τους και θέλουν να τους δείχνουν την ανάλογη προσοχή , τα μεγάλα και εντυπωσιακά δαχτυλίδια είναι must ! Δεν είναι τυχαίο που έγινε τάση από το Hollywood με τις διάσημες να «διαφημίζουν» τα μονόπετρα των αγαπημένων τους!

 

→Κάν’το σωστά :

  •  Όλα τα βλέμματα θα είναι στα δάχτυλα σου, οπότε φρόντισε να είναι περιποιημένα ! Επίσης απέφυγε να βάλεις βραχιόλια και δοκίμασε κάτι διακριτικό στο λαιμό!
  • Προτίμησέ τα σε ιδιαίτερες περιστάσεις και εμφανίσεις με φόρεμα και ψηλοτάκουνα !

7. Diamond Things:
Δεν είχε άδικο η Μέριλιν Μονρό όταν τραγουδούσε πως τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας. Και ποιος δε θέλει να έχει πολλούς φίλους ; Διάλεξε ό,τι λάμπει και αναβάθμισε ένα απλό outfit σε υπερπαραγωγή !

→Κάν’το σωστά :

  • Ένα απλό μαύρο φόρεμα μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους . Από το πρωί με ένα ζευγάρι sneakers έως το βράδυ με ψηλοτάκουνα και τα αγαπημένα σου λαμπερά σκουλαρίκια ! Δώσε προσοχή στην ποιότητα των κοσμημάτων σου (προτίμησε ατσάλινα) για να μην κάνουν το outfit σου «φθηνό» !
  • Μη φορτώσεις το σύνολο σου με φανταχτερά πετράδια , διάλεξε μία ριβιέρα και μια χειροπέδα ή ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια με ζιργκον για να κρατήσεις τις ισορροπίες.

8. Boho details:
Ξεκάθαρα αντισυμβατικό στυλ , συνδυάζει hippie και ethnic και σίγουρα θυμίζει καλοκαίρι σε νησί . Το έχουμε δει πολύ σε παραλίες , φεστιβάλ , beach bar και είναι ένα από τα πιο hot trends και γι’ αυτή τη σεζόν !

→Κάν’το σωστά :

  • Βάλε χρώμα ! Τόσο στη ζωή σου, όσο και στα ρούχα σου ! Ψηφιδωτά μακριά σκουλαρίκια, δέρμα & κοκκάλινα βραχιόλια σε συνδυασμό με το μαγιώ ή τα floral φορέματα σου θα σε εκπλήξουν !
  • Το boho style χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη ευαισθησία προς το περιβάλλον , οπότε φρόντισε τα ρούχα που θα επιλέξεις να είναι ελαφριά και από φυσικά υλικά ή ακόμη και second-hand.

9. Pearls:
Διαχρονική τάση , οι πέρλες από την εποχή της γιαγιάς μας έως σήμερα δεν έχουν φύγει από τη μόδα ! Θα τις βρεις σε σκουλαρίκια , μενταγιόν , ακόμη και τσιμπιδάκια για τα μαλλιά !

→Κάν’το σωστά :

  • Τα κλασικά statement σκουλαρίκια πέρλες αναβαθμίζουν ένα καθημερινό λουκ σε πιο «σοφιστικέ» , ρομαντικό και κομψό .
  • Μια διακριτική πέρλα στο λαιμό εμπνέει θηλυκότητα από χιλιόμετρα ! Μην ξεχνάς ότι οι πέρλες είναι από τα στοιχεία που έχει αγαπήσει και ο οίκος Chanel.

10. Flower Earrings:
Είχαμε λουλούδια στα μαλλιά , prints σε φορέματα , τώρα και σε σκουλαρίκια η φύση πρωταγωνιστεί ! Θα τα βρεις σε διάφορα χρώματα και σχέδια !

→Κάν’το σωστά :

  • Άφησε σπαστά τα μαλλιά σου ή σε χαλαρή αλογοουρά ατημέλητη και φόρα οπωσδήποτε ένα έντονο κραγιόν σε φούξια ή κοκκινες αποχρώσεις.
  • Συνδύασε τα με λευκά t-shirt , jeans και φυσικά beach look !

 

Αυτά τα λίγα (ή και αρκετά) highlights για τη φετινή χρονιά , η οποία ελπίζουμε από εδώ και πέρα να μας φέρει μόνο θετικές εκπλήξεις !

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.